Improve Your Groove - Workshop i Streetdance

Vi har funnits sedan 2012. Gruppen består av 3 streetdansare/danspedagoger. Nicklas Magnusson, Dawid Bienkowski och Merdean Suzuki Forsberg. Professionella streetdansare med högskoleutbildning i dans. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av dansundervisning! Sköna moves och rörelsevariationer till häftiga beats. Hiphop, Locking, Popping, Breakdance. En mycket uppskattad workshop!  

Årskurs 4-9 (i vissa fall även lågstadiet)

Workshopen är rolig och full av dans och energi med olika sätt att röra sig på. Fokus är att ha kul tillsammans och röra på sig samtidigt som kroppen får träning. Muskelminne, mental skärpa, koordination och mycket mer stärks på köpet när vi övar in stegmoment och dansrutiner samtidigt som man diggar på rätt sätt. Man upptäcker en sort självsäkerhet. Vi har funkiga och coola övningar som får pulsen att stiga och vem som helst att hoppa in och börja vara med. Eleverna får lära sig om hiphop och får en inblick i hur streetdansen utvecklats genom att få testa på och prova på. Det behövs inga förkunskaper och våra lektioner kan anpassas efter elevers olika behov. Det finns inget bättre sätt att få elever att hänga med och dansa än med en tung, bra och medryckande låt som ligger rätt i tiden. Välkommen in i streetdansens värld!

Längd: 45-60 min per lektionstimme    Antal elever: ca 30 st elever per lektion

Antal tillfällen: Minst 3 lektionstimmar/dag, inget maxantal Eleverna behöver ha klädombyte och inneskor för träning då det kan bli svettigt. 

Krav på lokal: Idrottshall, danssal eller aula. Eftersom vi kommer till er behövs en öppen yta, minst 10 m i bredd x 8 m i djup. Takhöjd på minst 2,5 meter, speglar är en fördel men inget krav. All musik spelas via mobil och dator så det behövs en ordentlig ljudanläggning samt en sladd för att koppla in.  

 

Kontaktuppgifter:

Nicklas Magnusson  073-76 76 269

Dawid Bienkowski  073-912 60 70

Merdean Suzuki Forsberg  072-033 14 61

dansa@improveyourgroove.se