Dance Community / Streetdance Community

Den 7 Juli 2014 startade ett nytt dance community här i Västerås! Vi tränade hela sommaren med fokus på utveckling och skoj träning! Tänk er typ en plattform med streetdance för alla. Oavsett ålder, bakgrund och utbildning, bara man tränar. Vi erbjuder inga lektioner utan man övar och tränar själv tillsammans med andra, eller separat i danssalen. Det vi hjälper till med är gemensam uppvärmning och stretch, små kombinationer att öva på, coachning inför tävlingar, freestyleträning och en skön inställning och positiv attityd till dans. Nu har vi varit aktiva i 7 år och det känns väldigt bra. Föreningen tog över träningarna 2019. 

Börja träna med oss! Träningen startar igen nu under höstterminen. Vi håller till på Växhuset i sal 260, söndagar kl. 18-21. Dansa de träningar du kan komma. Drop-in! Var där den tiden du kan. 3 h varje söndag, man måste inte träna hela tiden men det är det vi erbjuder.

Med skönt upplägg, struktur och med fokus på din egen träning och utveckling inom dans.

För att kunna delta betalar du en medlemsavgift på 100 kr/termin till Streetdance Communityt och då tränar du hela terminen när det passar dig själv. Vill du inte dansa men ändå stödja den viktiga danskulturen så kan du vara stödmedlem för 50 kr/termin. Stöd streetdansen i Västerås!

Vill du träna och öva upp din streetdance?

...men har ingen lokal, kom till oss då, vi har en stor och fin danssal på Växhuset i Västerås. Sal 260. Vi tränar alla tillsammans eller solo om man vill det. Each one teach one! 3 timmars träning per tillfälle, fet musik!  Hiphop, Popping, Locking, Breaking...u name it, we got it!

Träningar på Söndagar kl. 18-21 

Medlemskap: endast 100 kr/termin (höst, vår) dansa hur mycket du vill!

Stödmedlemskap: 50 kr/termin (höst, vår) stöd streetdansen i Västerås och stöd Improve your Grooves dansförening, stöd dina dansande vänner i deras träning och utveckling!

Välkommen!

anmäl dig:  dansa@improveyourgroove.se